Danzaira Dansstudio te Sittard Logo Roze

Open week

Van maandag 4 t/m zaterdag 9 september 2023
Gratis proeflessen 

Voor iedereen die gek is op dans

Als je graag danst en wilt weten welke dansstijl het beste bij jou past, maak een afspraak voor een proefles via onze site.

Klik op de gewenste dag en tijd en reserveer jouw proefles als “ticket”.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. We helpen jou graag.

Meer dan alleen bewegen

Creatief zijn en veel bewegen. Lichamelijke activiteiten zijn niet alleen zo belangrijk voor de algemene gezondheid, maar ook voor het mentale welzijn van ons allemaal. Iedereen aanmoedigen om te dansen, want dans is een prachtige activiteit om het lichaam actief te houden, een uitlaatklep en ook om ruimte maken voor sociale contacten.

Fullshort tierra Zaira Valencia

Kleding

Heb je nog geen danskleding? Dat is geen probleem. Neem een korte broek of legging, T-shirt, en sokken. Maak een knot voor de balletlessen en voor alle andere lessen graag het haar in een paardenstaart.

Brengen en ophalen

De deur opent 15 minuten voor de eerste les van de dag. Ouders mogen vanuit onze wachtruimte naar de les kijken. Let op! Parkeren voor de balletschool is niet toegestaan. Graag auto's parkeren in het parkeerterrein van de Putstraat en fietsen stalen in onze tuin (achter de balletschool).

Aanmelden

Na de les mag je je aanmelden voor de les(sen) die je leuk hebt gevonden.

Let op! Voor dansers jonger dan 18 moeten hun ouders de aanmelding doen.

Lesgelden worden maandelijks geïncasseerd, maar je kan ook het lesgeld voor het gehele jaar vooruit betalen.

Podiumbeest

Naast de danslessen organiseren we leuke activiteiten door het jaar heen en elk jaar een grote voorstelling in het Toon Hermans Theater in Sittard.

Dit is Danzaira

Danzaira biedt danslessen vanaf 2,5 jaar. Een goede sfeer, veel dansplezier en het werken aan een goede danstechniek vinden wij belangrijk in onze lessen. 

In de dansschool werken uitsluitend afgestudeerde professionele dansers en dansdocenten. Zo wordt er op een verantwoorde manier lesgegeven en kunnen wij kwaliteit bieden.

Nog niet aangemeld?

Het Danzaira-team wacht  op je met open armen en we wensen jouw veel plezier met onze lessen. De open week duurt van maandag 4 tot en met zaterdag 9 september. 

Let op! Vol is vol!