GroovaRoo

BELEEF VREUGDE
Het maakt niet uit hoe je danst, wel hoe je je voelt terwijl je danst. Onze GroovaRoo-lessen zijn beoordelingsvrije lessen die liefde en verbondenheid bevorderen. Als gecertificeerde GroovaRoo-instructeur ben ik er om je te helpen je comfortabel en zelfverzekerd te voelen tijdens en een mooi moment met jou baby te ervaren!


CREËER BANDEN
Ondersteun de baby rustig door de zwangerschap en ook na de geboorte, door bewegingen en gevoelens die hen aan de baarmoeder herinneren. Ze beginnen net de wereld te ontdekken en jij bent hun veilige plek. Bevorder een veilige hechting met je kind, terwijl je je geestelijke gezondheid en welzijn verbetert en contact maakt met andere zorgverleners die elkaar ondersteunen tijdens de reis van het ouderschap.

STEUN ONTWIKKELING
De omgeving van een kind vanaf de conceptie tot aan hun eerste 1000 dagen van het leven heeft een aanzienlijke invloed op hun fysieke, sociale en emotionele ontwikkeling. Dit heeft direct invloed op de manier waarop ze zich later in het leven verhouden tot anderen en de wereld om hen heen. Het is ons doel om een ​​gezonde, liefdevolle, ondersteunde omgeving te creëren voor kind en verzorger(s), die banden vormen die ver voorbij het GroovaRoo-klaslokaal reiken.