Creatieve dans

Binnen creatieve dans werken we met improvisatie (of leren improviseren), dansen we met thema’s en met materialen. Deze les is een plek waar je eigen creativiteit volledig tot uiting mag komen. Jij als persoon mag met al je emoties, gevoelens en ideeën hieraan mee doen! Je mag je eigen ideeën hier laten horen en er is veel ruimte om lekker (vrij) te dansen. Bij de creatieve dans krijg je dus geen technische lessen of pasjes aangeleerd maar gaan we op ontdekkingstocht binnen dans door middel van een materialen en/of thema’s. Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan gezellig een proefles volgen om te kijken of je het leuk vindt!

Creatieve dans wordt gegeven door Maud Gubbels. Zij is Creatief Therapeut dans en beweging en eigenares van BASTA! Let’s Move Together.

Bij de Creatieve dans voor volwassenen is de betaling via een rittenkaart. De rittenkaarten zijn te verkrijgen bij Maud voor of na de creatieve dans. Graag contant betalen.

Enkele lessen kosten 8,50€

Een 10 rittenkaart kost 75€ LET OP! De 10 rittenkaart is voor één kwartaal geldig. Als er een tweede rittenkaart wordt gekocht binnen dat kwartaal, dan mogen de overige ritten meegenomen worden naar het volgende kwartaal.