Danzaira Dansstudio te Sittard Logo Roze

Danzaira moves you

Danzaira biedt danslessen vanaf 2 jaar. Een goede sfeer, veel dansplezier en het werken aan een goede danstechniek vinden wij belangrijk in onze lessen. 

In de dansschool werken uitsluitend afgestudeerde professionele dansers en dansdocenten. Zo wordt er op een verantwoorde manier lesgegeven en kunnen wij kwaliteit bieden.

“Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.”

Balletstudio Danzaira

Welkom bij Danzaira!

Mijn naam is Zaira Valencia en zo’n 21 jaar geleden ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen dansschool in Sittard.

Geboren en getogen in Mexico-stad, ben ik op 8-jarige leeftijd begonnen met mijn grote passie: dansen. Mijn ouders hebben allebei gedanst op hoog niveau en geven nu op hun oude dag nog steeds les aan jonge dansers in mijn thuisland. Zo zie je maar, van dansen blijf je jong en vitaal!

Zij hebben mij gevormd en geïnspireerd tot de persoon die ik nu ben en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik probeer hun wijze lessen iedere dag over te brengen op al mijn leerlingen: van peuter tot oma!

Het lijkt misschien niet zo maar van Mexico naar Sittard verhuizen was een echt avontuur! Hier heb ik op mijn eigen manier en met veel passie en enthousiasme gewerkt aan het neerzetten van mijn bedrijf. Ik ben er van overtuigd dat dansen niet alleen gezond is voor je lichaam maar zeker ook voor je geest. Al vanaf zeer jonge leeftijd moeten onze kinderen al van alles en nog wat leren, doen en onthouden. Tijdens mijn lessen probeer ik hen ook te leren dat bewegen een vorm kan zijn om met emoties om te gaan.

Wat je ook doet, blijf in beweging!

Dans kan voor jong en oud een manier zijn om gelukkig te worden. Ik nodig je uit om dat aan den lijve te komen ondervinden. Kijk gerust eens op mijn site welke les bij jou of jouw kind zou passen en neem vrijblijvend contact met me op.

Zaira Valencia

Danzaira…moves you!

Zaira Valencia. Docente in alle dansstijlen en artistieke en zakelijke leidster bij dansstudio Danzaira te Sittard.

Onze missie

Met Danzaira bied ik samen met mijn team verschillende soorten lessen voor jongeren aan, zoals peuterdans, kleuterballet, klassiek ballet, jazzdans, tap en moderne dans. En ook voor tieners en volwassenen. Op die manier werk ik dus met verschillende leeftijden in verschillende soorten lessen, van peuter tot volwassen. En hoewel deze groepen een verschillende aanpak vergen, ben ik er van overtuigd dat dans als uitingsvorm een vast onderdeel zou moeten zijn in de opvoeding van alle kinderen. Dansen is immers niet alleen gezond voor je lichaam maar zeker ook voor je geest.

Wat je ook doet, Blijf in beweging!

COVID-protocool

Algemeen

Omdat we niet stil kunnen zitten en enorm van muziek en beweging houden.

Veel dansplezier

Een van onze jaarlijkse voorstellingen in de Stadsschouwburg in Sittard

Partners & sponsoren

Sponsor Fam Renette
Logo Huub Ubahs Veron Schrijnemaekers
Logo Fam Stepanyan
Logo Fam Vriezelaar

Nieuwsbrief