Danzaira Dansstudio te Sittard Logo Roze

Alegemene voorwaarden

Fijn dat je lid van Danzaira bent! Samen delen wij een grote passie. DANS.
Bij elke cursus volg je 37 lessen, waar jouw ontwikkeling als danser voor ons het belangrijkste is.

Instromen en proeflessen

Instromen
Tussentijds instromen is ook mogelijk, mits het toegewezen niveau niet vol is.

Proef en lossen lessen
Je mag één gratis proefles volgen. Als je nog even twijfelt dan kan je een of meerdere losse lessen volgen.

Opzeggen en lidmaatschap

Jouw lidmaatschap voor het dansseizoen 2021-2022 stopt automatisch op 10 juli 2022.

Tussentijds opzeggen is mogelijk!

Opzeggen uitsluitend schriftelijk, één kalendermaand voordat de volgende betalingsperiode begint. Mocht je dit niet op tijd gedaan hebben dan de volgende periode betaald worden.

Indien men, zonder afmelding, langer dan twee maanden afwezig is gaat de administratie over tot het uitschrijven van de cursist; de betalingsverplichting blijft bestaan.

Let op! Betalingen worden nimmer gerestitueerd!

BALLET - DANSKLEDING - HAARDRACHT

Er zijn scholen waar je je elk seizoen opnieuw moet inschrijven. Bij andere scholen blijf je ingeschreven staan tot je je uitschrijft. Wat is in dat geval de opzegtermijn (schriftelijk opzeggen! b.v. 2 maanden van Ballet – danskleding – haardracht

We streven naar dezelfde model danskleding vanwege de uniformiteit. (Zie kledingvoorschrift). Lange haren gaan in een knot voor ballet of staart voor andere dansstijlen.

Been-en/of enkelwarmers, T-shirts e.d. zijn niet toegestaan.

Belangrijke informatie

Aansprakelijkheid
Door de leerling toegebrachte schade aan de school zal verhaald worden op die leerling of in geval van minderjarigheid op ouders/verzorgers.

Lesmateriaal
Gebruik van het lesmateriaal voor commerciële doeleinden is niet toegestaan. Voor gebruik voor andere doeleinden alleen na toestemming van desbetreffende docent.

Beeldmateriaal en social media
Er worden foto’s en videos’s van de lessen en voorstelling gemaakt die voor commerciële doeleinden geplaatst worden in de krant, website, social media en reclame van de school. Als je hier tegen bezwaren hebt laat ons dit dan weten.

Mails & berichten
Lees de mails van het Danzaira goed door, zet ons mailadres: info@danzaira.nl in jouw adresboek zodat de mails niet in de spam komen (dit komt veel bij hotmail en gmail adressen voor).

Company
In de eerste en laatste weken van het nieuwe dansseizoen wordt er gescout naar danstalent voor onze jeugd-companies. DZ Company en The Tap Troop zijn onze selectiegroepen.

Vakantie & vrije dagen
Onze vakanties en vrije dagen lopen voor een groot deel pararel met de schoolvakanties.

Publiek tijdens de lessen
We stellen het op prijs als je andere mensen vertelt over onze lessen en je die mensen naar de les wilt laten komen, maar vergeet niet dat ze een gratis proefles mogen volgen en het kijken van de les niet mogelijk is. Als jouw vrienden en familie alleen de les willen kijken zijn ze altijd welkom op onze kijkdagen (de data staan in onze site).

Zorg goed voor je zelf
Kom op tijd naar de les. Het te laat zijn is niet alleen storend, maar ook gevaarlijk voor jouw spieren als je ze niet opgewarmd hebt of als je niet geconcentreerd bent.

Fietsen parkeren
Garage 84G6, welke gelegen is in de steeg tussen Putstraat nr. 84 en 86 staat open voor het stallen van fietsen voor de leden van Danzaira.

Fietsen parkeren aan de voorkant van de Balletstudio (in de Putstraat) is niet toegestaan. De fiets a.u.b. neerzetten in de tuin van de Balletstudio, dus door de garage, naar de tuin.

Auto’s parkeren
Auto’s parkeren aan de voorkant van de Balletstudio (in de Putstraat) is niet toegestaan. Er is een betaalde parkeerplaats achter de balletschool. Bereikbaar via de President Kennedysingel.

Verlies en diefstal
Balletstudio Danzaira is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Gevonden voorwerpen worden opgeborgen in een mandje in de kleedkamer.

Eindvoorstelling

Alle leerlingen dansen tijdens eindvoorstelling 1 weekend per jaar. Dit is het laatste weekend van juni in de Schouwburg De Domijnen in Sittard.

Samen maken we elk jaar een spetterende show. Daarom is de betrokkenheid van alle ouders en leerlingen heel belangrijk. Probeer elke week naar jouw les(sen) te komen!

Afmelden en lessen inhalen

Je kunt je afmelden via de leerlingen-app of via door een appje te sturen. Als het mogelijk graag voor 16u.

Het inhalen van gemiste lessen is helaas niet mogelijk.

Voor jullie steun tijdens de Corona-crisis hebben we aantal lessen als goedmakertje gemaakt. Deze lessen zijn voor leden van het dansseizoen 2020-2021 en zijn naast de andere les(sen) die ze doen gratis te volgen in de periode september t/m december 2021.

AKOORD MET ONZE VOORWAARDEN EN HUISHOUDELIJKE REGELS?

Het ondertekenen van het inschrijfformulier houdt in dat je met alle voorwaarden en het huishoudelijke regelement van Balletstudio Danzaira akkoord gaat.