December 2016

Hallo lieve dansers,

Hier nog even wat informatie, voor we het nieuwe jaar in gaan.

Ten eerste; de Kerstvakantie! Deze is van 24 december tot en met 8 januari. Dat betekent dat de school twee weken (let op: drie zaterdagen) dicht is. Er kan dan geen kleding worden gekocht, er kan hier niet worden betaald en er worden geen lessen gegeven.

De komst van het nieuwe jaar brengt ons ook weer dichter bij de voorstelling! Zoals je misschien al hebt gezien, staat er al informatie over de groepen en repetities op de site. Als je dit nog niet hebt gezien, kijk dan even, dan mis je niets!

Programma 9, 10 en 11 juni 2017 | Schouwburg De Domijnen, Sittard

Ook attenderen we je nog even op de betaling van de 2e termijn; deze dient voor 1 januari 2017 binnen te zijn. 

Dat was het!

Wij van Danzaira wensen je een hele fijne kerst, en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Geniet van je vakantie!

Geef een reactie